Cihat PINARCI - Okul Müdürü

Konya Taşkent Nüfusuna kayıtlı ve Karaman doğumludur. İlk,Orta ve Lise Eğitimini Karamanda tamamladı. Lisans eğitimini sırasıyla Selçuk Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği ve Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi olarak tamamladı.  Necmettin Erbakan Üniversitesi Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi alanında Yüksek Lisansını yaptı. Ayrıca Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesinde Kamu Yönetimi alanında ikinci Yüksek Lisans(Tezli) eğitimini tamamlamıştır.

Cihat PINARCI Karaman Sarıveliler ilçesinde öğretmenlik mesleğine başlamış olup, Göktepe İlkokulu´nda Müdür Yetkili Öğretmenlik, Göktepe YBO´da Müdür Başyardımcılığı, Sarıveliler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdür Vekilliği, Ayrancı Halk Eğitim Merkezinde Müdür Yardımcılığı, Karaman Durmuş Ali Gülcan İlkokulunda Müdür Yardımcılığı, Kılbasan İlkokulu´nda Okul Müdürlüğü yapmış olup halen İbrahin Bey Ortaokulu´nda okul müdürü olarak görev yapmaktadır. Evli ve iki kız babasıdır.

(338) 213 1966 (338) 213 1966 Eposta